Ons werk

Vanuit de opleiding Eventmanagement heb ik aan diverse projecten kunnen werken. Dit varieerde van het organiseren van (kleine) evenementen binnen school tot een groot event voor sportschool Undisputed.

Dit is een fitness instituut dat alleen maar werkt met personal trainers. Een vernieuwend concept dat uitgaat van een high service experience. Hiervoor mocht ik het 5-jarig Lustrum organiseren voor de leden.

Daarnaast heb ik voor Undisputed een online marketingcampagne ontwikkeld, die inspeelt op de trend rondom de goede jaarlijkse voornemens.

© Ruben May

Afstudeerproject

In mijn laatste schooljaar heb ik mij verdiept in het retentieprobleem binnen de fitnessbranche. Hieruit kwam een onderzoeksrapport, waarin enkele conclusies en aanbevelingen stonden.

Het praktijkgedeelte van mijn afstudeeronderzoek heb ik volbracht bij GoalTrainers. Dit is een bedrijf dat zich richt op small-group trainingen in de buitenlucht, het zogeheten Calisthenics.

Het management van Goaltrainers vroeg mij in eerste instantie voor een promotie event. Ik zag echter dat zij meer behoefte hadden aan structuur binnen de organisatie, daarom heb ik twee managementdagen georganiseerd om de processen binnen de organisatie te verbeteren.

Hieronder een infographic van mijn afstudeeropdracht. Hierin staat beschreven hoe ik tot dit idee ben gekomen en wat het uiteindelijke idee is geworden.


NJR

Bij de Nationale Jeugdraad heb ik als deelnemer en procesbegeleider vele jaren ervaring opgedaan. Dit lag hem met name in het presenteren, feedback geven en het trainen van groepen. Dit deed ik bij het project Nationaal Jeugddebat. Dit is een project waarbij jongeren vanuit het hele land samenkomen om een voorstel te schrijven, die ze uiteindelijk in de Tweede Kamer presenteren.


Puur Events spelmaker

Disfrutar Events verzorgt voor het Utrechtse eventbedrijf Puur Events de uitvoering van enkele bedrijfs-events. Ik begeleid zelfstandig teambuildingspellen, zoals het Herken de Mol spel of Expeditie Robinson. Daarnaast ondersteun ik ook andere events van dit bedrijf in de randstad.


Locatiemanager Metaalkathedraal

De Metaalkathedraal is een dynamische locatie, waar meerdere events per jaar plaatsvinden. Daar ben ik als locatiemanager verantwoordelijk voor het gestroomlijnd laten verlopen van de evenementen. Hierbij zorg ik ervoor dat alles vanuit de locatie goed is geregeld. Denk aan: de zaalopstelling, catering, bar en nog veel meer.

Copyright: Metaal Kathedraal

Daarnaast  werk ik op verschillende events mee. Dit varieert van spelbegeleider bij het Jeukwoorden spel van de Meyboom Events, game facilitator bij een Tradus event tot ondersteunend teamlid bij de events van Frankwatching. Hieronder een sfeerimpressie van enkele events.

Copyright: Ruben May en Joost Weddepohl