Onze werkwijze

In onze naam zit het woord events. Dan wordt wellicht gedacht aan het uitvoeren van evenementen, maar het is zoveel meer. De markt verandert in een hoog tempo. Tegenwoordig draait alles om de experience en de customer journey. Hoe tevreden zijn jouw klanten? En wat is de ervaring die zij hebben met jouw product of dienst?

Om goed aan te voelen wat er binnen het bedrijf speelt is de eerste afspraak ook bij u op locatie. Op basis van dit gesprek volgt een voorstel. Hierin staat een idee van de projectaanpak, een prijsopgave en uiteraard doelstellingen met daaraan gekoppeld een tijdsplanning.

Wanneer wij de samenwerking aangaan neemt Disfrutar Events tijdens het project diverse rollen aan: sparringpartner, facilitator, projectleider of eventmanager. Dit is afhankelijk van de behoefte die op dat moment nodig is.

 

Het gaat erom dat wij samen de doelstelling bereiken. Dit doen wij door het inzetten van diverse middelen. Zo kan bijvoorbeeld een evenement dienen als versterking van de huidige communicatiemiddelen. Wanneer tijdens het traject blijkt dat een ander middel effectiever is, dan zullen wij dit tijdig aangeven. Door op deze manier te werken kan Disfrutar Events de meeste waarde bieden voor uw organisatie.

Algemene voorwaarden

Lees hier de Algemene Voorwaarden van Disfrutar Events.